Известие
Collapse
No announcement yet.
Има ли фабричен комфорт модул (автоматично вдигане на стъклата при заклюяване)
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщениеЕ те не случайно говорим за това че в средата на 2007ма спират да се вдигат, явно софтуера е променен.
Въпроса е не на кого се вдигат или не, а на тези дето не ни се вдигат как да ги накараме да го правят!
П.С.Затова е направено да се вдигат през ключалката,смята се че това не можеш да го направиш неволно,а напълно съзнателно.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Добре де, Аудитата не ги ли лови тая евро-директива бре?
На жената и предишното и сегашното служебно Ауди А3 си вдига стъклата от ключа, а техните ключове са с много яки предаватели и наистина от много голямо разстояние може да се задействат...
Предното беше 2008ма година, сегашното е 2013та година.
Или те имат някаква защита за прищипване, която преодолява изникванията на евро директивата, а на Италиано инженера просто не му се е занимавало и решил да го спре като функция...Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеТова дет си го мислите няма как да стане,всичко е заради евро директиви за пасивна пасажерска безопасност,защото ако детето е вътре и случайно в джоба натиснеш бутона,може да стане беля.Тези които нямат вдигане на прозорците нямат и пинч сензори /това е било първоначалното решение,в последствие забранено/
П.С.Затова е направено да се вдигат през ключалката,смята се че това не можеш да го направиш неволно,а напълно съзнателно.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщениеДобре де, Аудитата не ги ли лови тая евро-директива бре?
На жената и предишното и сегашното служебно Ауди А3 си вдига стъклата от ключа, а техните ключове са с много яки предаватели и наистина от много голямо разстояние може да се задействат...
Предното беше 2008ма година, сегашното е 2013та година.
Или те имат някаква защита за прищипване, която преодолява изникванията на евро директивата, а на Италиано инженера просто не му се е занимавало и решил да го спре като функция...
---------- Post added at 13:45 ---------- Previous post was at 13:40 ----------
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеКомпютърът не вдига стъклата, защото му няма пинч сензорите (мери много високо съпротивление на веригите им) или защото така е програмиран? Ако е първото, не могат ли въпросните сензори да се заменят с прости резистори, които да го лъжат, че има сензори?Почти сигурен съм,че е забранено и софтуерно,а както знаем,италианците са хората,които най-малко позволяват да се ровиш в боди компа !!!!!!
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеКогато се заключи с дистанционното и има стъкла за вдигане, ако непосредствено след това се отключи и заключи с ключ, стъклата вдигат ли се?Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеСхемата при по-късните 159 е такава,джамовете се свалят с дистанционното,но не могат да се вдигнат с него,можеш само да ги вдигаш с ключа през ключалката,завърташ задържаш и се вдигат.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщениеТака няма ли да подава постоянно напрежение към машинките докато си заминат те или акумулатора?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Здравейте,колеги!
Не ми се пуска цяла тема в раздела на 156/147....за което се извинявам предварително.
Та като се разчетох тук ми стана интересно при 147 2005г. как стои въпроса и опитах.....
С дистанционното при отключване падат и при заключване нищо...до тук всичко е нормално....но с ключа нищо не се получава,нито се свалят при отключване,нито се дигат при заключване.Опитах какви ли не комбинации от отключване с едното и закл. с другото и обратното....но ефекта е един и същ.
Мануала ми е в работата и няма как да прочета в момента.....а ми стана интересно.
Някакви идеи?156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
При баща ми (147 фл) е абсолютно същото колега.При отключване с дистанцианото се свалят но при заключване не се вдигат.Може би е така при всички 147ци.Аз имам ГТ което уж е 1към1 с 47ца А при мен като задържа копчето за заключване си се вдигат стъклата.Странна работаАлфа Ромео 147 1,6 Т.Спарк 120 h.p.
New Alfa GT 1.9 16V JTDm турбосамолет
Comment
-
Значи варианта да имам нещо прецакано отпада(щото си го помислих)....но каква му е логиката,да можеш да ги отвориш всички заедно,пък да не можеш да ги дигнеш пак заедно?156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
Comment